Bun venit! Intra Inregistreaza-te

cautare avansata

Re: Vis mare (repetitiv)

03 martie, 2012 10:51
Bună ziua,

Mulțumesc pentru răspuns. Pesemne că am interpretat eronat, sau în afara contextului, descrierea din subtitlul secțiunii: „Poti povesti visele tale sau ale altora si comenta interpretarea lor”.

În ceea ce privește natura sa literară, vă pot asigura că visul a fost extrem de intens și a avut un impact deosebit asupra mea, în ambele ocazii. Forma literară în care am ales să îl prezint ulterior, ce constă doar în schimbarea pronumelui personal din forma I sg., în forma a III-a sg., a fost o inspirație de moment, cu mențiunea că în momentul redării am trăit un adevărat catharsis care a reprezentat incipitul unui cutremur de creativitate ce a avut reverberații până în cele mai adânci cotloane ale sufletului meu, simțindu-i replicile încă mult timp după aceea. Transformarea a fost deosebită și m-a condus pe drumuri despre care înainte nici nu bănuiam că puteau exista.
Înainte de acel prim vis, rareori reușeam să îmi amintesc frânturi dintr-un vis sau altul, iar acele frânturi reflectau vise banale, în care mă duceam undeva, făceam ceva anume sau mă întâlneam cu cineva. Chiar și acele frânturi, mi le aminteam foarte rar. Nu s-a întâmplat nimic deosebit înainte de acea noapte. Duceam o viață în care conștientizam doar din când în când un anume sentiment de tristețe, un fel de angoasă nespecifică. După acel vis nimic nu a mai fost la fel.

Aș vrea să vă prezint, în continuare, cu acordul dumneavoastră, cel puțin sub auspiciile curiozității, un alt vis „mare” (și considerabil mai lung) care m-a marcat profund și asupra căruia am reflectat îndelung, conștient de faptul că ajutorul pe care, încă, îl urmăresc nu se încadrează întocmai în scopul propus inițial pentru această secțiune. Vă rog să mă iertați, de asemenea, pentru insistența de care dau dovadă.

Acestea fiind spuse, aștept cu interes acordul dumneavoastră și/sau alte îndrumări, sfaturi sau solicitări.

Mulțumesc pentru atenție.
Subiect Autor Vizualizari Postat

Vis mare (repetitiv)

endiaar 5600 01 martie, 2012 09:44

Re: Vis mare (repetitiv)

moderator 2978 02 martie, 2012 07:01

Re: Vis mare (repetitiv)

endiaar 3069 03 martie, 2012 10:51

Re: Vis mare (repetitiv)

moderator 3072 04 martie, 2012 02:08

Re: Vis mare (repetitiv)

endiaar 4325 04 martie, 2012 03:40Regretam dar numai utilizatorii inregistrati pot posta in acest forum.

Click aici ca sa intri