Sigmund Freud > Noutăţi

Sigmund FreudFREUD
Noutăţi - Iulie 2010

 

  • Expoziţii

La Galeriile de Artă Gagosian din Londra, între 2 iunie şi 31 iulie, are loc expoziţia Crossing the Channel: Friendships and Connections in London and Paris 1946-1965, care este centrată pe schimburile de idei între Francis Bacon, Lucian Freud şi Alberto Giacometti.

Peter Watson, colec ţionar britanic şi patron al artelor, precum şi fondatorul Institutului de Arte Contemporane din Londra, a fost acela care le-a făcut cunoştinţă lui Bacon, Freud şi Giacometti. Tot el le-a colecţ ionat şi adunat lucrările, organizînd pentru ei expoziţii.

Pentru mai multe informaţii, puteţi contacta galeria la următoarea adresă e-mail: london@gagosian.com.

***

Pe 3 iulie, la Muzeul Freud din Londra, are loc o expoziţie, Stone Speak Exhibition Tour, cu Jane McAdam Freud. Creatoarea expoziţiei din gradină prezintă un tur al lucrărilor ei, precum şi povestea sursei de inspiraţie.

Detalii la: http://www.freud.org.uk

  • Workshop-uri

Între 12 şi 21 iulie, la Centrul Anna Freud din Londra, va avea loc un seminar de training, Classification of Infant-Parent Attachment in the Strange Situation. Trainer va fi Judith Solomon. Acest seminar de 10 zile oferă participanţilor ocazia de a studia ataşamentul din primii ani de viaţă, cu teorie şi demonstraţii. E nevoie de studiu şi în afara orelor de workshop, acasă.

Detalii la: http://www.annafreud.org

  • Alte evenimente

Pe 11 iulie, la Muzeul Freud din Londra, va avea loc un tur pentru explorarea legăturilor locale ale familiei lui Freud, Walking Tour – The Freuds in Hampstead. Ghid va fi Rachel Kolsky. Sigmund Freud a scăpat din Viena ocupată de nazişti în 1938 pentru „a muri în libertate", iar casa sa din Hampstead a devenit o atracţie pentru alţi refugiaţi europeni.

Mai multe informaţ ii la: http://www.freud.org.uk

--
Pagină realizată de Ana Drobot.

Nouăţi


Home

Biografie

Cronologie

Autoanaliza

Comitetul secret

Dizidenţii

Dicţionar

Bibliografie

Recenzii

Referinţe

Mărturii

Imagini

Caută =>>

Contact

© 1998-2017, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa