Despre noi

Acest site este conceput și realizat de Asociația română pentru promovarea psihanalizei - AROPA. Mai multe detalii despre asociație aici.

ImagineScopul acestui site este de a familiariza publicul român cu viața și scrierile lui Carl Jung, de a crea un spațiu virtual favorabil asimilării psihologiei sale și discuțiilor/coment ariilor pe marginea principalelor sale concepte.

Interesul pentru lucrările lui Jung este încă scăzut în România. Credem că acest lucru lipsește publicul nostru de accesul la o filozofie și o experiență a vieții psihice care aduc lămuriri esențiale privind aspectele ei cele mai actuale: arhetipul, dezvoltarea personalității, plenitudinea, realizarea Sinelui etc.

Recent, primul și unicul forum de discuții pe teme jungiene din Români a fost deschis la adresa http://www.psihanaliza.org/forum. Vă invităm să vă înscrieți pe acest forum și să contribuiți cu comentariile dv. la dezvoltarea unui climat intelectual propice propagării psihologiei abisale jungiene.

Acest site este în continuă dezvoltare și extindere adăugînd noi articole, comentarii etc. Dacă vreți să fiți permanent la curent cu noutățile, înscrieți-vă gratuit pe lista noastră de actualități (newsletter) - click aici.

Dacă doriți să ne contactați online folosiți adresa de email aropa@freudfile.org.

Jean Chiriac, Președinte AROPA
http://www.carl-jung.info

 

sigla aropa