Psihanaliza > Forum

Bun venit la forumul AROPA de psihanaliză!

Forumul de psihanaliză - unicul loc de discuţii de acest gen din România - este un spaţiu virtual dedicat iubitorilor de psihanaliză doritori să discute despre aspectele cele mai fascinante ale psihanalizei clinice şi aplicate. Forumul a fost înfiinţat cu mulţi ani în urmă şi are un caracter privat - sînt înscrise numai persoanele care au urmat cursurile noastre de psihanaliză.

De ce acest caracter privat? Pentru că ne-am convins de-a lungul timpului că un forum deschis oricui devine o tribună a exprimării imature şi adeseori ofensatoare. Termenul "oricui" se referă precis la persoanele fără chemare, care nu au cunoştinţele de bază şi nici seriozitatea necesară discuţiilor online.

forum de psihanalizaÎn concluzie, dacă doreşti să fii admis ca membru al forumului nostru de psihanaliză este absolut necesar să urmezi în prealabil cursurile noastre online. Urmînd cursurile noastre dovedeşti că ai un interes real pentru psihanaliză şi obţii, suplimentar, cunoştinţele elementare. În acest caz înscrierea în forum este gratuită. (Pentru informaţii despre cursuri şi înscriere vezi linkul CURSURI din bara de meniu din stînga.)

Adresa forumului este: http://www.psihanaliza.org/forum

Pentru membrii actuali accesul la forum se face de la pagina principală http://www.psihanaliza.org/forum apăsînd butonul INTRA (din dreapta, sus) şi completînd cu detaliile personale formularul de acces.

Dacă doreşti schimbarea parolei, ajuns pe pagina formului apasă INTRA - din dreapta sus - şi introdu adresa ta de email (cu care te-ai înscris în forum) în spaţiul dedicat recuperării parolei. Apasă TRIMITE.

    NOTĂ: Dacă nu primeşti un email cu noua parolă în circa 10 minute, verifică folderul de spam din contul tău de email. De asemenea e util să introduci adresa noastră - aropa@freudfile.org - în agenda ta de contacte pentru a evita ca mesajele forumului să fie tratate ca spam.

Pentru alte informaţii despre forumul AROPA trimite întrebarea ta pe adresa de mai sus.

Te aşteptăm.
Ioan Ionuţ, AROPA

Forum
__________

Home

Editorial

Sigmund Freud

Psihanaliza

Cursuri

Articole

Newsletter

Caută =>>

Contact

  Condiţii de utilizare | Politica de confidenţialitate

© 1998-2019, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa