header psi


powered by FreeFind
 

Bun venit la forumul AROPA de psihanaliză!

Forumul de psihanaliză - unicul loc de discuții de acest gen din România - este un spațiu virtual dedicat iubitorilor de psihanaliză doritori să discute despre aspectele cele mai fascinante ale psihanalizei clinice și aplicate. Forumul a fost înființat cu mulți ani în urmă și are un caracter privat - sînt înscrise numai persoanele care au urmat cursurile noastre de psihanaliză.

De ce acest caracter privat? Pentru că ne-am convins de-a lungul timpului că un forum deschis oricui devine o tribună a exprimării imature și adeseori ofensatoare. Termenul "oricui" se referă precis la persoanele fără chemare, care nu au cunoștințele de bază și nici seriozitatea necesară discuțiilor online.

forum de psihanalizaÎn concluzie, dacă dorești să fii admis ca membru al forumului nostru de psihanaliză este absolut necesar să urmezi în prealabil cursurile noastre online. Urmînd cursurile noastre dovedești că ai un interes real pentru psihanaliză și obții, suplimentar, cunoștințele elementare. În acest caz înscrierea în forum este gratuită . (Pentru informații despre cursuri și înscriere vezi linkul CURSURI din bara de meniu din stînga.)

Adresa forumului este: http://www.psihanaliza.org/forum

Pentru membrii actuali accesul la forum accesînd pagina principală (vezi mai sus) și apăsînd butonul INTRA (din dreapta, sus).

Dacă dorești schimbarea parolei, ajuns pe pagina formului apasă INTRA și introdu adresa ta de email (cu care te-ai înscris în forum) în spațiul dedicat recuperării parolei. Apasă TRIMITE.

    NOTĂ: Dacă nu primești un email cu noua parolă în circa 10 minute, verifică folderul de spam din contul tău de email. De asemenea e util să introduci adresa noastră - aropa@freudfile.org - în agenda ta de contacte pentru a evita ca mesajele forumului să fie tratate ca spam.

Pentru alte informații despre forumul AROPA trimite întrebarea ta pe adresa de mai sus.

Te așteptăm.
Ioan Ionuț, AROPA

 

<= Home | Psihanaliza | Cursuri

Articole | Publicații

Asistență | Contact

© 1998-2020, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa