Sigmund Freud > Noutăți

curs ad

Actualitatea Freud și psihanaliza
Ianuarie 2018

Cursuri

Cursul „Freud and the Birth of Psychoanalysis, are loc pe durata a patru săptămîni, între 28 ianuarie „Freud legate de simptom, precum „deosebire de contemporanii lui legat de cauzele „precum isteria „următoarele lucrări: Studii asupra isteriei, Psihonevrozele „defensive, Amintirile-ecran, Istoria mi„psihanaliză.

***

Modulul de curs Freud „Birkbeck din Londra, începînd cu 9 ianuarie. Scopul este de a trece în revistă conceptele majore „concepte precum motivare încon„personalită„

***

La Byron House din Maida Vale, Londra, au loc cursuri introductive despre psihanaliză „

Conferin„

Pe 18 ianuarie, în Albany, New York, are loc conferin„Imaginary Conversation about How Psychotherapy Really Works, sus„Steven B. Sandler.

Dezbateri

La Good Karma Café din Philadelphia, pe 10 ianuarie, are loc o dezbatere pe tema The Flesh and the Spirit: On Freud's Conception of Sexuality and Human Nature.

Seminarii

Societatea de Psihanaliză din Chile organizează seminarul Patologiile supraeului în opera lui Sigmund Freud, între 9 „

Grupuri de discu„

Libre Association Freudienne organizează pe 9 ianuarie, la Vesinet, discu„tema psihanaliza copilului; pe 15 ianuarie, la Eaubonne, pe cea a transferului, iar pe 24 ianuarie pe tema lucrării Interpretarea viselor.

Căr„

La Editura Payot apare, pe 3 ianuarie, o edi„pulsiunilor de Sigmund Freud, cu o prefa„traducerea lui Olivier Mannoni.

Spectacole

Freud's Last Session de Mark St. German, comedia/drama de 75 de minute, va fi jucată la The King's University din Edmonton, Canada, pe 24 ianuarie. C. S. Lewis î„ziua în care Marea Britanie a declarant război nazi„

Documentare

În cadrul seriei de documentare Penseurs des Temps Modernes se difuzează pe canalul francez Histoire, pe 15 ianuarie, episodul despre Sigmund Freud. Documentarul a fost realizat în 2016 de Bettany Hughes.

Alte evenimente

În cadrul evenimentului organizat în cadrul Festivalului Sydney din Australia, WHIST  -Redfern and Waterloo, pe 6 ianuarie, participan„folosi tehnologia virtuală pentru a observa direct ce se întâmplă în adîncul incon„a călători în visele „participant va avea acces la o analiză a cărei cale ei o aleg, printr-o experien„tridimensională de terapie freudiană.

***

The Center for Book Arts din New York organizează, între 19 ianuarie „martie, o expozi„căr„„

--
Pagină realizată de Ana Drobotpowered by FreeFind
 

Home - Psihanaliza - Cursuri

Articole - Publicații

Newsletter - Forum - Blog

Ajutor 24x24 - Contact

  © 1998-2021, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa