Sigmund Freud > Noutăți

curs ad

Actualitatea Freud și psihanaliza

Sigmund Freud
Ianuarie 2019

Simpozioane

Asocia„Primul simpozion va avea loc pe 11 ianuarie.

Grupuri de lectură

British Psychotherapy Foundation organizează între ianuarie „lectură a operei lui Freud în Londra. Cursul se adresează persoanelor care doresc să se familiarizeze cu bazele teoriei psihanalitice din interes personal sau care o văd ca pe un pas spre angajarea într-o pregătire psihanalitică. Dacă vă interesează originea „dezvoltată „care trăim, acest grup este foarte util.

***

Grupul de lectură organizat de Mark Stafford „studiile de caz ale lui Freud. Se vor studia cazurile în amănunt „vedere clinic. Grupul se întîlne„

Expozi„

Expozi„ Freud on the Couch: Psyche în the Book se poate vizita pînă pe 20 ianuarie. Este organizată la San Francisco Center for the Book „gratuită. Este o expozi„„imagini „experien„ asociațiile libere, actele ratate, transferul „

Filme

În ianuarie începe Freud, o serie din genul thriller avîndu-l pe părintele psihanalizei ca personaj principal. Director este Marvin Kren. La aproape 80 de ani de la moartea fondatorului psihanalizei, Robert Finster î„Sigmund Freud - el nu este personajul Freud care î„cu teorii „nelini„ criză profesională la alta. Lumea pur „sale - pînă cînd o conspira„secolul al XVII-lea, atragîndu-l în col„umane. De partea lui Finster sunt Ella Rumpf în rolul mediumului Fleur Salomé „ Georg Friedrich în rolul veteranului de război Alfred Kiss.

Diverse

Studiul „ este numele evenimentului din 8 ianuarie, organizat la Universitatea Sigmund Freud din Viena. Atît studen„răspunde la întrebări legate de studiul la facultatea lor.

***

The Trauma of Being Alive: Perspectives from Buddhism and Psychoanalysis este evenimentul organizat pe 11 ianuarie de Center for Modern Psychoanalytic Studies din New York.

--
Pagină de Ana Drobotpowered by FreeFind
 

Home - Psihanaliza - Cursuri

Articole - Publicații

Newsletter - Forum - Blog

Ajutor 24x24 - Contact

  © 1998-2021, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa