Sigmund Freud > Noutăți

curs ad

Actualitatea Freud și psihanaliza

Sigmund Freud
Februarie 2019

Expozi„

Expozi„Sigmund Freud. Du regard à l'écoute con„obiecte, desene, gravuri, căr„„inventarea psihanalizei, o combina„această disciplină. Expozi„ de la Viena la Paris. Evenimentul are loc la Hotelul Saint-Aignan din Paris „pînă pe 10 februarie.

 ***

Expozi„Parallel Actions. Freud and the Writers of Young Vienna „ pe 28 februarie „Explorează rela„urmele lăsate de psihanaliză în opera scriitorilor Arthur Schnitzler, Karl Kraus, Hugo von Hofmannsthal „

***

Pînă pe 21 februarie are loc o expozi„ sale în exil în Londra, organizată de International Psychoanalytic University din Berlin.

Prelegeri

Prelegerea lui Ernst Falzeder, Sigmund Freud and His Families in Vienna, de pe 15 februarie, marchează începutul luării de adio de la vechiul Muzeu Sigmund Freud din Viena, care va fi deschis doar pînă pe 28 februarie. Din martie 2019, Muzeul va fi închis pentru renovare pînă în mai 2020.

***

Prelegerea Reason in Reverse - Kant and Freud on Faults are loc la Universitea Kingston din Londra, pe 7 februarie.

Publica„

Edinburgh University Press Journals lansează un call for papers pe tema'We Ourselves Speak a Language that is Foreign': One Hundred Years of Freud's Uncanny. Articolele pot fi trimise pînă pe 8 februarie.

Training-uri

La Centrul Anna Freud din Londra are loc un training pe tema Principiile „practica psihoterapiei părinte-copil în perioada 12-15 februarie.

Grupuri de lectură

Grupul de lectură al Psychotherapy Excellence din Oxfordshire va explora opera lui Freud alături de Elizabeth O'Loughlin.

--
Pagină de Ana Drobotpowered by FreeFind
 

Home - Psihanaliza - Cursuri

Articole - Publicații

Newsletter - Forum - Blog

Ajutor 24x24 - Contact

  © 1998-2021, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa