Sigmund Freud > Noutăți

Actualitatea Freud și psihanaliza

Sigmund Freud
Martie 2019

Conferințe

Conferin„Psychoanalysis and the Classical World are loc la Center for Humanities and Health de la Kings College Londra între 23 „

***

Conferin„Film and Psychoanalysis in Focus - Fantasy and Science-Fiction are loc pe 28 martie la The Institute of Psychoanalysis, Byron House, Londra.

***

Pînă pe 25 martie se primesc propuneri de lucrări pentru prezentat în cadrul conferin„Freud's Archaeology, de la Warburg Institute, Londra.

***

Pittsburgh Psychoanalytic Center organizează conferin„The Death Drive Revisited. Living in the End Times: Civilization and its Fate pe data de 15 martie.

***

Psychoanalysis and American Art este titlul conferin„Courtauld Institute of Art, Vernon Square, Penton Rise, Londra, între 22 „martie. 

Diverse

Din 4 martie 2019 pînă în mai 2020, Muzeul Freud din Viena se închide pentru renovare. Evenimentele se vor muta astfel, în apropiere: în loca„nr. 13, o expozi„acces la via„nr. 19, o librărie „

***

Pînă pe 31 martie se poate plăti taxa mai devreme pentru cursurile „Components of Psychotherapy Praxis organizate de Sigmund Freud University din Viena, în perioada 1-12 iulie.

--
Pagină de Ana Drobot

Nouăți


Home

Biografie

Cronologie

Autoanaliza

Comitetul secret

Dizidenții

Dicționar

Bibliografie

Recenzii

Referințe

Mărturii

Imagini

Psihanaliza

Caută =>>

Contact

© 1998-2019, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa