Sigmund Freud > Noutăți

curs ad

Actualitatea Freud și psihanaliza

Sigmund Freud
Martie 2019

Conferințe

Conferin„Psychoanalysis and the Classical World are loc la Center for Humanities and Health de la Kings College Londra între 23 „

***

Conferin„Film and Psychoanalysis in Focus - Fantasy and Science-Fiction are loc pe 28 martie la The Institute of Psychoanalysis, Byron House, Londra.

***

Pînă pe 25 martie se primesc propuneri de lucrări pentru prezentat în cadrul conferin„Freud's Archaeology, de la Warburg Institute, Londra.

***

Pittsburgh Psychoanalytic Center organizează conferin„The Death Drive Revisited. Living in the End Times: Civilization and its Fate pe data de 15 martie.

***

Psychoanalysis and American Art este titlul conferin„Courtauld Institute of Art, Vernon Square, Penton Rise, Londra, între 22 „martie. 

Diverse

Din 4 martie 2019 pînă în mai 2020, Muzeul Freud din Viena se închide pentru renovare. Evenimentele se vor muta astfel, în apropiere: în loca„nr. 13, o expozi„acces la via„nr. 19, o librărie „

***

Pînă pe 31 martie se poate plăti taxa mai devreme pentru cursurile „Components of Psychotherapy Praxis organizate de Sigmund Freud University din Viena, în perioada 1-12 iulie.

--
Pagină de Ana Drobotpowered by FreeFind
 

Home - Psihanaliza - Cursuri

Articole - Publicații

Newsletter - Forum - Blog

Ajutor 24x24 - Contact

  © 1998-2021, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa