Sigmund Freud > Noutăți

curs ad

Sigmund FreudFREUD
Noutăți - Mai 2016

 

Prelegeri

Lecture on Sigmund Freud and the Global Origins of Psychoanalysis are loc pe 26 mai la German Historical Institute din Londra. Istoricul Uffa Jensen analizează în detaliu influența lui Freud ca inventator al psihanalizei.

***

India International Centre din Delhi organizează Third Annual Sigmund Freud Memorial Lecture pe 9 mai.

***

La Hackettstown Public Library din Hackettstown, NJ, pe 12 mai, are loc prelegerea despre viaț a lui Sigmund Freud, urmată de cercetările lui importante care au avut un mare impact asupra culturii, ținut ă de Dr. Christine Floether.

***

Pe 21 mai, la Viena, Stefano Bolognini va ține prelegerea XLIII despre Sigmund Freud, centrată pe empatie.

Expoziții

Pe 21 mai, la Muzeul Sigmund Freud din Viena, se organizează o expoziție, în fostul birou și fosta casă a părintelui psihanalizei, documentîndu-i viața și munca.

Conferințe

Pe 7 mai are loc la Varșovia Conferința a XVIII-ea a Societății psihanalitice poloneze, centrată pe tema Psychotic States.

***

76e Congrès des Psychanalystes de Langue Française are loc în mai, la Groupe Méditerranéen de la Société Psychanalytique de Paris din Aix-en-Provence.

C ărți

Pe 11 mai apar Deuil et mélancolie , la Editura InPress, și Pulsions et destins des pulsions, la aceeași editură, ambele scrise de Freud.

Aniversări

Să nu uită m un eveniment foarte important: pe 6 mai 1856 se năștea Sigmund Freud!

--
Pagina realizată de Ana Drobotpowered by FreeFind
 

Home - Psihanaliza - Cursuri

Articole - Publicații

Newsletter - Forum - Blog

Ajutor 24x24 - Contact

  © 1998-2021, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa