Sigmund Freud > Nouti

curs ad

Sigmund FreudFREUD
Nouti - Mai 2017

Prelegeri

Prelegeri despre Freud se organizea z la Academia Psihanalitic din Viena pe 5 i 6 mai.

***

n New Delhi are loc a patra prelegere anual despre Sigmund Freud, pe data de 10 mai. Prelegerea va fi susinut de domnul profesor Honey Oberoi Vahali i va avea ca tem psihanaliza ca voca ie.

Cursuri

Funda ia Calea Victoriei organizeaz, ncepnd cu data de 5 mai, 3 ateliere pe tema Introducere n psihologia incon tientului. Prima tem va fi structura psihicului la Sigmund Freud, Carl Jung i Alfred Adler. La Sigmund Freud se va discuta despre incon tient i principiul plcerii. La Alfred Adler, despre dorina de putere ca principiu de guvernare a incontientului. La Carl Jung, despre incon tientul colectiv i sincronicitate. A doua tem va fi structura i dinamica incon tientului. Pe scurt, vom vedea cum se exprim incontientul n viaa de zi cu zi. A treia tem va fi: C i de cunoatere a propriului incontient.

***

Ecole de psychanalyse Sigmund Freud organizeaz , pe 14 mai, la Marisilia, o zi de studiu a conceptelor fundamentale ale psihanalizei.

***

n North Sydney se organizeaz cursul The Social Thought of Sigmund Freud, ntre 29 i 30 mai. n timpul celor patru ntlniri se vor discuta n profunzime urm toarele opere ale lui Freud: Gnduri despre rzboi i moarte, Psihologia mastelor i analiza eului, Indispoziie n civilizaie, i Moise i monoteismul.

Grupuri de lectur

Pe 3 mai se ntlnete un grup de lectur din Southampton, la Slug & Lettuce, din Above Bar Street, pentru a discuta despre Indispoziie n civilizaie de Sigmund Freud.

***

Psychanalyse en Mditerrane-Alpes-Provence organizeaz, la Aix-en-Provence, pe 15 mai, un atelier de lectur pe tema pulsiunii morii.

***

Seciunea clinic din Rennes organizeaz un atelier despre psihopatologia vieii cotidiene. La ntlnirea din mai, pe 18, se vor discuta capitolele VIII, IX, X si XI din Psihopatologia vieii cotidiene de Sigmund Freud.

--
Pagin de Ana Drobot.powered by FreeFind
 

Home - Psihanaliza - Cursuri

Publicaii - Newsletter - Forum

Blog - Ajutor 24x24

Contact

  © 1998-2020, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa