Sigmund Freud > Noutăți

curs ad

Sigmund FreudFREUD
Noutăți - Iunie 2014

 

  • Seminarii

Un seminar de lectură de text psihanalitic are loc pe 5 iunie, în Lyon. Se va discuta textul Construcții în analiz ă (1937) de Sigmund Freud.

  • Grupuri de lectură și discuții

Miercuri, 25 iunie, are loc, la ora 21.00, la Colombes, o întîlnire a grupului care lecturează din Interpretarea viselor a lui Sigmund Freud, întîlniri ce au început încă din 22 ianuarie 2014. Calea regal ă spre inconș tient, visul nu încetează să ne surprindă și să ne învețe lucruri noi.

***

Lîngă Starbucks, în Arlington, în luna iunie (4, 11, 18, 25 iunie), are loc o întîlnire a grupului de discuț ii despre Sigmund Freud și Interpretarea viselor. Se vor discuta capitolele VI-VII.

***

Pe 18 iunie, la Aix-en-Provence, are loc un atelier de lectură freudiană pe tema isteriei. Se va discuta despre cazul Dora.

***

Pe 2 iunie, în Varna, se va întîlni un grup de discu ție în sala bibliotecii "P. Slaveykov". Discuț ia se va centra pe întrebarea "care este rolul teoriilor și metodelor lui Freud astă zi?"

  • Cursuri

La Appalachian State University, în luna iunie au loc sesiunile de orientare pentru cursul Tangents: Freudian Dream. Este un curs despre lucrarea clasică a lui Freud, Interpretarea viselor. În timpul semestrului vor fi explorate și analizate visele și teoriile lui Freud.

  • Workshop-uri

Pe 7 iunie va avea loc un workshop inspirat din The Talking Cure, centrat pe Sigmund Freud ș i arta povestirii, la Muzeul Akron Art din SUA.

--
Pagina realizată de Ana Drobotpowered by FreeFind
 

Home - Psihanaliza - Cursuri

Articole - Publicații

Newsletter - Forum - Blog

Ajutor 24x24 - Contact

  © 1998-2021, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa