Sigmund Freud > Noutăți

curs ad

Sigmund FreudFREUD
Noutăți - Iulie 2010

 

  • Expoziții

La Galeriile de Artă Gagosian din Londra, între 2 iunie și 31 iulie, are loc expoziția Crossing the Channel: Friendships and Connections in London and Paris 1946-1965, care este centrată pe schimburile de idei între Francis Bacon, Lucian Freud și Alberto Giacometti.

Peter Watson, colec ționar britanic și patron al artelor, precum și fondatorul Institutului de Arte Contemporane din Londra, a fost acela care le-a făcut cunoștință lui Bacon, Freud și Giacometti. Tot el le-a colecționat și adunat lucrările, organizînd pentru ei expoziții.

Pentru mai multe informaț ii, puteți contacta galeria la următoarea adresă e-mail: london@gagosian.com.

***

Pe 3 iulie, la Muzeul Freud din Londra, are loc o expoziție, Stone Speak Exhibition Tour , cu Jane McAdam Freud. Creatoarea expoziției din gradină prezintă un tur al lucrărilor ei, precum și povestea sursei de inspirație.

Detalii la: http://www.freud.org.uk

  • Workshop-uri

Între 12 și 21 iulie, la Centrul Anna Freud din Londra, va avea loc un seminar de training, Classification of Infant-Parent Attachment in the Strange Situation. Trainer va fi Judith Solomon. Acest seminar de 10 zile oferă participanților ocazia de a studia atașamentul din primii ani de viață, cu teorie și demonstrații. E nevoie de studiu și în afara orelor de workshop, acasă.

Detalii la: http://www.annafreud.org

  • Alte evenimente

Pe 11 iulie, la Muzeul Freud din Londra, va avea loc un tur pentru explorarea legăturilor locale ale familiei lui Freud, Walking Tour „ Hampstead. Ghid va fi Rachel Kolsky. Sigmund Freud a scăpat din Viena ocupată de naziști în 1938 pentru „Hampstead a devenit o atracț ie pentru alți refugiați europeni.

Mai multe informații la: http://www.freud.org.uk

--
Pagină realizată de Ana Drobot.powered by FreeFind
 

Home - Psihanaliza - Cursuri

Articole - Publicații

Newsletter - Forum - Blog

Ajutor 24x24 - Contact

  © 1998-2021, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa