Sigmund Freud > Noutăți

curs ad

Sigmund FreudFREUD
Noutăți - septembrie 2011

 

Colocvii, prelegeri

Pe 15 septembrie are loc Colocviul de istorie a psihiatriei și medicinei, Sigmund Freud, Free Treatment, and the Vienese Model of Public Mental Health, la Harvard Medical School.

Detalii la: https://cms.www.countway.harvard.edu/wp/?p=3895

***

Pe 19 septembrie, la Centrul pentru Istoria Evreilor din New York, are loc prelegerea Autobiografie ș i biografie: Theordor Herzl, Sigmund Freud si Stefan Zweig. Prelegerea va fi ținută de profesorul Mark H. Gelber. Prelegerea încearcă să găsească răspuns la întrebări precum: Cîtă încredere putem avea în studiile autobiografice sau biografice pentru aspectul istoric? Cît de mult ne putem baza pe autobiografii pentru a înțelege personalitățile im portante și contribuțiile lor și importanța acestora pentru istorie?

Expozii

Între 10 august și 6 septembrie, la Biblioteca José Vasconcelos din Mexic, are loc expozia Sigmund Freud: On the Couch . Imaginile, care sunt caracterizate prin umor, sarcasm și ironie, fac parte dintr-o colecție de 400 de desene animate, din care a patra parte a fost inclusă în cartea On the Couch.

Detalii la:  http://www.mexicoescultura.com/agenda_cultural.php?tabla=A&tipo=xml&tip o_tema=E&tema=3&ima=pins/e_bibliotecas.png&tit=Libraries&edo=&lan=e n&bus=3#Ancla

Piese de teatru

La The Marjorie S. Deane Little Theatre, pînă pe 4 septembrie va fi jucată piesa Freud's Last Session.

Detalii la: http://www.germanyinnyc.org/index.php?section=cal_

Alte evenimente

Începînd cu 24 septembrie și pînă pe 13 noiembrie are loc evenimentul Slovenian art on a date with Sigmund Freud, la Universitatea Sigmund Freud din Viena. Artiștii Dreja Novak, Irena Kazaziæ, MatjaŸ StraŸar, Natača Trbanc, Petra Jerčin, Sunèan Stone and źiga Bratoč se pregătesc pentru o "întîlnire" cu Sigmund Freud.

Detalii la: http://plancast.com/p/767t/slovenian-art-date-sigmund-freud

--
Pagina realizată de Ana Drobotpowered by FreeFind
 

Home - Psihanaliza - Cursuri

Articole - Publicații

Newsletter - Forum - Blog

Ajutor 24x24 - Contact

  © 1998-2021, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa