Sigmund Freud > Noutăți

curs ad

Actualitatea Freud și psihanaliza

Septembrie 2019

Conferin„

A patra conferin„între 3 „septembrie. Tema este frica „psihanalitică. Evenimentul va avea loc la Bruxelles.

Prelegeri

Freud and the Psychoanalytics of Desire are loc pe 24 septembrie la Moorgate, Londra. Subiectul conferin„băie„

Grupuri de lectură

The Ethics of Psychoanalysis (1959-1960) este opera lui Freud studiată în cadrul grupului de lectură organizat pe 27 septembrie la Dublin.

Cursuri

Au început înscrierile pentru cursul Clinical Uses of Dreams: partea a II-a, organizate de Pittsburgh Psychoanalytic Center. Cursul va avea loc pe 20 noiembrie.

Diverse

Can Freud Help Us in the Clinic? este denumirea evenimentului organizat de Irish Psychoanalytic Space în Dublin pe data de 11 septembrie. Cei care doresc să participe sunt ruga„volumul al doilea din Standard Edition, Studies on Hysteria de Joseph Breuer „

***

On Freud's Track este un eveniment de plimbare pe jos organizată de Francesco Marchioro în colaborare cu Asocia„Renon, pe 11 septembrie. Turul începe de la gara Lichtenstern, împreună cu Marchioro, pe promenada Freud. 

Articole

Articolul Natural Disaster Make People More Religious arată faptul că, după un dezastru natural, oamenii devin religio„men„apărare pentru ca psihicul să poată face fa„Articolul este disponibil la adresa: https://www.churchtimes.co.uk/articles/2019/19-july/news/world/n atural-disasters-make-people-more-religious

--
Pagină de Ana Drobotpowered by FreeFind
 

Home - Psihanaliza - Cursuri

Articole - Publicații

Newsletter - Forum - Blog

Ajutor 24x24 - Contact

  © 1998-2021, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa