Sigmund Freud > Noutăți

curs ad

Actualitatea Freud și psihanaliza

- Octombrie 2019 -

Sigmund Freud

 

Conferin„

Pe 3-4 octombrie are loc 4th European Psychoanalytic Conference for University Students la Bruxelles. Tema este Fear and Anxiety (Frica „clinice dar „

Întâlniri „

Freud in Cambridge: A hidden history of Freud's impact on psychology, arts, science and education from the early days of the psychoanalytic field este un eveniment organizat pe 16 octombrie de Toronto Psychoanalytic Society and Institute. Se va discuta despre volumul Freud in Cambridge.

De„cartea î„secolului XX. La sfâr„cunoa„vor recunoa„

Grupuri de lectură 

Psychoanalytic Psychotherapy Reading Group se întâlne„datele de 10, 17, 24 „British Psychotherapy Foundation, grupul de lectură va discuta „explora opera lui Freud. Membrii vor citi în fiecare săptămână o lucrare importantă a părintelui psihanalizei. Activitatea va fi facilitată de prezen„context pentru fiecare operă, precum „clinică. 

Alte evenimente 

On Freud's Track - Renon înseamnă o plimbare pe 10 octombrie împreună cu Francesco Marchioro pe drumul principal Renon, nr 35, care „Sigmund Freud de la aniversarea a 150 de ani de la na„ 6 mai 2006. Se va discuta despre opera Indispozitie în civiliza„.

--
Material de Ana Drobotpowered by FreeFind
 

Home - Psihanaliza - Cursuri

Articole - Publicații

Newsletter - Forum - Blog

Ajutor 24x24 - Contact

  © 1998-2021, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa