sigla

Home | Carti | Reviste | OMEN || E-books | Cursuri online | Contact


powered by FreeFind
 
 

Întrebări frecvente

 

Am publiat mai jos cîteva din întrebările frecvente ale cumpărătorilor noştri şi răspunsurile noastre. Dacă mai ai întrebări, expediază-le pe adresa aropa@freudfile.org. Răspundem în maximum 2 zile lucrătoare.

Ce/cine este AROPA?
AROPA este Asociaţia română pentru promovarea psihanalizei.
Detalii despre noi şi activitatea noastră găseşti informaţii la adresa:
https://www.psihanaliza.org/aropa/info.html.


Cum cumpăr?
Apasă unul din linkurile care conduc la secţiunile (raioanele) librăriei: cărţi, reviste, e-books etc. Alege produsul dorit şi tastează numărul de exemplare (dacă este mai mare de 1 exemplar). Apoi apasă butonul "cumpără". Vei fi condus/ă la pagina formularului de comandă unde se precizează produsul/produsele cumpărat/cumpărate şi preţul în lei noi. Dacă doreşti să continui să cumperi şi alte produse apasă linkul "continuă să cumperi" din pagina formularului de comandă şi procedează ca mai sus.

Cînd vrei să ne expediezi comanda, completează formularul de comandă (în cazul cumpărăturilor pe firmă trebuie să completezi şi datele legate de firmă) şi apasă butonul "trimite".

Dacă totul a decurs bine, vei primi un mesaj de confirmare şi un email cu produsele, preţul total şi alte instrucţiuni importante privind plata şi livrarea.

 


Cum plătesc?
Plata se face în avans, prin OP sau PayPal/carte de credit:

  OP - Asociaţia română pentru promovarea psihanalizei
  CUI RO9274077
  Cont IBAN: RO38BTRLRONCRT0PA8811701
  Banca Transilvania, Libertăţii, Bucureşti.

  Prin carte de credit/PayPal, procesarea online este făcută de firma americană FastSpring.


De ce trebuie să plătesc în avans pentru comanda mea?
Plăţile la comenzile prin Internet se fac întotdeuna în avans. De exemplu: Amazon.com, cea mai importantă firmă de comerţ electronic din lume, percepe plăţile în avans.

Una din explicaţii ar fi că datele cumpărătorului introduse în formularele de comandă online nu pot fi verificate şi mulţi clienţi se înregistrează cu date eronate sau intenţionat false.

O altă explicaţie decurge din experienţa noastră locală. De multe ori coletele expediate de noi cu plata ramburs nu au fost ridicate de beneficiar. Aceasta a condus la pierderi băne şti importante pentru librărie. Pentru a evita toate aceste inconveniente s-a introdus plata în avans.


Cine achită cheltuielile poştale?
Librăria suportă cheltuielile poştale numai la comenzi de peste 25 lei. Pentru comenzi sub acest plafon cumpărătorul va achita suplimentar 5.50 lei.


Cine achită TVA?
TVA este inclus în preţul produsului.


Cum şi cînd primesc coletul?
Comanda ta este expediată prin colet poştal, după confirmarea plăţii, în maximum 7 zile lucrătoare.

  IMPORTANT!
  -
  AROPA nu este răspunzătoare pentru întîrzierile livrării datorate poştei române.
  - AROPA nu este răspunzătoare pentru neridicarea la timp a coletelor de la oficiul poştal, fapt ce poate duce la returnarea coletului către expeditor.
  - În cazul în care coletul poştal a fost returnat către expeditor datorită neridicării lui la termen, o nouă expediere atrage după sine obligaţia cumpărătorului de a achita suma reprezentînd taxa poştală + taxa de manipulare (5% din valoarea totală a coletului).


Cum procedez în cazul în care nu am primit coletul poştal în timpul prevăzut?
În cazul în care ai primit confirmarea comenzii tale online şi a trecut termenul de livrare fără a primi coletul poştal, expediază un mesaj e-mail pe adresa aropa@freudfile.org cu detaliile despre produsele comandate, modul de plată, numărul chitanţei (în cazul plăţii prin mandat poştal), data plăţii, adresa ta poştală.

De cele mai multe ori întîrzierea livrării se datorează poştei sau datelor inexacte/incomplete de pe mandatul poştal.


Ce sînt publicaţiile electronice (e-books, e-papers, e-courses)?
Publicaţiile electronice sînt cărţi, articole, cursuri publicate în format PDF.

Formatul PDF poate fi citit cu ajutorul programului gratuit Adobe Reader.

De obicei aceste publicaţii sînt expediate prin email.

  - O parte din cărţile publicate de AROPA sînt editate şi în format electronic, PDF. O listă a lor găseşti începînd de aici.

  - De asemenea, revistele OMEN (nemerele 10-20) pot fi procurate în format PDF şi pe suport CD - informaţii aici.

Se pot precura şi exemplare disparate, la comandă, în format PDF, care pot fi descărcate online. Trimite comanda ta la adresa noastră aropa@freudfile.org cu subiectul "comanda online pdf" (fără ghilimele).


Ce este formatul PDF?
Formatul PDF este creat special de firma Adobe pentru distribuirea publicaţiilor online. El are mai multe avantaje, printre care dimensiunea mică a fişierului, aspect grafic deosebit, capacităţi de căutare şi selectare a textelor, printare etc. Pentru a citi acest format este nevoie de un program special oferit GRATUIT de firmă, Adobe Reader. Dacă nu ai instalat acest program pe PC-ul tău îl poţi descărca de aici.

Publicaţiile electronice editate de AROPA au adoptat formatul PDF.


Ce sînt cursurile online?
Cursurile online sînt cursuri distribuite prin e-mail, direct la adresa e-mail a cursantului.

AROPA oferă o gamă largă de cursuri prin e-mail. Mai multe detalii despre cursuri pot fi obţinute la următoarele adrese:


Care este politica AROPA de confidenţialitate?
AROPA nu înregistrează datele financiare ale cumpărătorului, dacă plata este efectuată online. Excepţie fac datele de livrare şi adresa email. Aceste date nu sînt înstrăinate pentru niciun motiv unor terţi.

Informaţiile poştale pentru livrare, în cazul comenzilor de bunuri fizice, sînt păstrate în arhiva librăriei şi nu sînt înstrăinate terţilor.

Citeşte despre directiva europeană (GDPR) priving prelucrarea datelor personale aici.


Politica de returnare
Bunurile electronice (CD-uri, ebooks, cursuri online şi altele) nu pot fi returnate.

Bunurile fizice - cărţi şi reviste - pot fi returnate în coletul original în decurs de 14 de zile de la cumpărare.

Librăria AROPA se obligă să restituie suma datorată, plătită la cumpărare, minus taxele de expediere. Pentru detalii contactează-ne la email aropa@freudfile.org.


Informaţiile de contact AROPA
Telefon/Fax: 021 - 627.07.75 (Mobil: 0722 195 998)
Email:
aropa@freudfile.org
Poşta: O.P. 61 - C.P. 91, sector 4, Bucureşti.
Administraţia: Şos. Pantelimon, nr. 258, sector 2, Bucureşti.

 

© AROPA 2008-2023. Toate drepturile rezervate.