Psihanaliza > Cursuri online

PayPal Logo

[1] Ce este psihanaliza
(10 lecţii + Bonus)

[Curs prin email]

icon 

Prezentarea cursului

Acest curs constituie modulul 1 al cursului de iniţiere în psihanaliză (format din 3 module) oferit de AROPA. El se adresează tuturor celor fără cunoştinţe în domeniu, dar care vor să se familiarizeze cu psihanaliza, şi ofera informaţii utile într-un limbaj accesibil.

După cum se vede din sumar, am îmbinat teoria şi practica. În ce priveşte practica, am ilustrat cu exemple simple cum se aplică metodele psihanalitice de explorare a minţii.

Acest curs poate fi urmat de modulul 2 - Noarmal şi anormal în viaţa psihică, şi modulul 3, dedicat metodelor psihanalitice de acces la incontşeitn.

Sumar

  1. Naşterea psihanalizei
  2. Ce este psihanaliza
  3. Terapia psihanalitică
  4. Asociaţiile libere
  5. Analiza unui act ratat
  6. Interpretarea viselor
  7. Psihanaliza aplicată
  8. Complexul lui Oedip
  9. Sexualitatea infantilă
  10. Psihanaliza şi viaţa normală

Teme pentru acasă, test final şi bonus

La finalul cursului îţi poţi testa cunoştinţele, online, completînd testul nostru de auto-evaluare (facultativ). Temele se completează pe durata cursului (facultativ).

De asemenea, primeşti gratuit dicţionarul de psihanaliză în format PDF şi articolul despre actualitatea psihanalizei (PDF).

Predare

Acest modul este format din 10 lecţii expediate prin email la un interval de 2 zile fiecare. Lecţiile pot fi citite pe PC, telefoane şi tablete. Ele pot fi printate pentru uz personal. Dacă le-ai pierdut, le poţi cere din nou. În plus, beneficiezi de update nelimitat gratuit!

Interactivitate

Pe toată durata cursului poţi conversa cu instructorul cursului prin email despre temele care te interesează sau pe care ai dori să le dezvolţi mai departe.

Preţ: 70 lei

- Plata prin ordin de plată pe adresa: Asociaţia română pentru promovarea psihanalizei,
CUI RO9274077
Cont IBAN: RO38BTRLRONCRT0PA8811701
Banca Transilvania, Libertăţii, Bucureşti.

- Prin carte de credit PayPal -> click aici ca să comanzi.

Cînd începi

Începi imediat ce avem confirmarea plăţii. ATENŢIE! Expediază-ne adresa ta de email unde vrei să primeşti cursul pe adresa aropa@freudfile.org.

Ajutor

Pentru informaţii suplimentare despre acest curs vizitează pagina de întrebări şi răspunsuri - click aici - sau trimite-ne un email cu întrebările tale pe adresa aropa@freudfile.org. Răspundem prompt.

--
Copyright: Asociaţia română pentru promovarea psihanalizei ( AROPA) deţine exclusiv drepturile asupra cursurilor şi materialelor prezentate pe site, în forum, blog sau expediate online. Copierea acestor materiale şi publicarea lor fără aprobarea scrisă a deţinătorului drepturilot este interzisă.

 Condiţii de utilizare | Politica de confidenţialitate | Politica de returnare

© 1998-2019, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa