Carl Jung > Newsletter

JUNG NOUTĂȚI (Newsletter)

- Informații despre înscriere -

Newsletter

Dacă vrei să fii la curent permanent cu noutățile despre Jung și psihologia analitică de pe acest site, înscrie-te pe lista noastră de corespondență Jung - Noutăți. Astfel, vei primi periodic mesaje cu informații proaspete de la noi.

Înscrierea este gratuită și se efectuează foarte simplu: introduci adresa ta de email în formularul de mai jos și apeși butonul "Inscrie-te". La scurt timp, vei primi un mesaj prin email pentru confirmarea înscrierii. Trebuie să apeși pe un link special din acel mesaj ca să închei procedura de înscriere.

    Este esențial să introduci adresa noastră de email - news@freudfile.org - în agenda de contacte a contului tău de email. Astfel ai certitudinea că vei primi mesajul de confirmare și noutățile noastre direct în inbox și nu în folder-ul de spam.

Te poți dezabona oricînd de pe lista noastră apăsînd linkul special din mesajele pe care le vei primi ulterior.

Politica de confidențialitate.
Adresa ta de email este păstrată la loc sigur și nu este înstrăinată pentru alte întrebuințări. Ea este folosită numai pentru a te ține la curent cu noutățile de la noi. În cazul în care ai de făcut sesizări privind confidențialitatea, te rog să le expediezi la adresa aropa@freudfile.org.

    formular 

    Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos și apasă butonul "Înscrie-te".

Adresa de email
Confirma adresa de email

 

 

©2021, AROPA. Toate drepturile rezervate.