Carl Jung > Cursuri Online

Ce sînt cursurile online?

Asociația noastră oferă cîteva cursuri online de inițiere în psianaliza jungiană. Aceste cursuri se adresează începătorilor și tuturor celor care vor să se familiarizeze cu ideile și concepțiile lui Carl Jung referitoare la inconștient și modurile de investigare.

Cursuri online fotoCursurile sînt expediate prin email,  sub formă de lecții, urmînd un orar prestabilit.

Lecțiile pot fi citite pe computer și dispozitive mobile. Pot fi salvate și printate pentru uz personal.

Actualizările sînt gratuite.

Oferim certificate de participare, la cerere, pentru cursurile Jung și visele și Metodele de interpretare a viselor. (Dă click aici ca să vezi modelul de certificat).

Unele cursuri propun lecții pentru acasă (facultativ) și teste finale (facultativ).

Resursele suplimentare sînt oferite gratuit sau indicate la finalul lecțiilor.

Înregistrarea se face direct prin achitarea taxei de înscriere. Cursul începe imediat după confirmarea plății.

Cursuri online

1. Metode de interpretare a viselor (10 lecții + bonus)
Cursul abordează ideologiile și metodele de interpretare de la primitivi, Vechiul Testament, antichitatea greco-romană, pînă la Sigmund Freud și Carl Jung.
Click
aici pentru detalii.

2. Jung și visele (10 lecții + bonus)
Prezintă metoda jungiană de lucru cu visele și obiectivele ei. Accentul fiind pus pe procesul de individuație și simbolurile sale, cursul îi interesează pe toți iubitorii pshologirei abisale, ca și pe cei interesați în tehnica jungiană de abordare a viselor. Click
aici pentru detalii.

3. Inițiere în I Ching (curînd).
Cursul prezintă Cartea schimbărilor ca oracol și explică utilizarea ei cu aluzie la interesul lui Jung față de această operă inegalabilă a antichității chineze. Nimic de acest gen nu a fost publicat pînă acum în România!

Informații și contact

Dorești să știi mai multe despre cursurile noastre? Scrie-ne pe adresa aropa@freudfile.org sau accesează forumul nostru de la adresa http://www.psihanaliza.org/forum/

Cursurile online sînt realizate sub egida Asociației române pentru promovarea psihanalizei - AROPA. Detalii despre asociație găsești aici.